aboutus

Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd.

Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken: GELING
Aantal werknemers: 40~60
Jaarlijkse omzet: 5 Million-7.8 Million
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Co. van de de Decoratietechniek van Guangzhougeling, Ltd werd opgericht in 2017. Het heeft zich in verdelingsproducten 5 jaar gespecialiseerd. Het is een professioneel decoratiebedrijf het van wie hoofd bedrijfswerkingsgebied ondernemingsklimaatontwerp, industrieel ontwerp, netwerkverkoop, machinesproductie en plaatsbouw etc. omvat.

 

Als professionele fabrikant van verdelingsproducten, hebben wij een goed ontwikkeld systeem van de verrichtingsdienst en wij hebben overal een franchisee team met leden van China. Wij kunnen een volledige waaier van kwaliteitsproducten en de diensten voor ons enorm aantal consumenten verlenen. Ondertussen, hebben wij een professioneel Onderzoek & een ontwikkelingsteam die diverse uitstekende verdelingsproducten ontwerpen om aan verschillende behoeften van cliënten te voldoen. Onze verdelingsmuren zijn gekocht en gebruikt door een overvloed van bekende ondernemingen, bedrijven, hotels en overheidsinstellingen.

 

Voor lang, heeft Geling een grote reputatie onder insiders en cliënten voor zijn stabiele productprestaties, sterk effect van geluiddicht, milieu-vriendelijkheid, aangepast ontwerp en ingenieuze stijlen opgebouwd. Gebaseerd op onze goede reputatie en uitstekende kwaliteit, hebben wij brede erkenning op het gebied van verdelingsmuren gewonnen.

Geschiedenis

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Februari 2017 – Geling-het bedrijf werd gevestigd in Guangzhou, en werd ontworpen om de vaste muur van de glasverdeling te produceren.

 

September 2017 – Geling-mobiel de verdelingsteam van de bedrijfopstelling, ontwerp en project van de opbrengs het mobiele verdeling.

 

September 2018 – Jaarlijks verkoopbereik $5,08 miljoen.

 

November 2018 – Geling-het begin ontwikkelt ultra hoge vouwende verdeling en de hoge producten van de geluidsisolatieverdeling, beweegbare glasverdeling.

 

April 2019 – Geling begon om acht bureaus rond het land te openen om lokale projecten te behandelen. De jaarlijkse verkoop bereikt $7 miljoen. En ontwikkelde markt overzee.

 

Februari 2020 – wegens het effect van de epidemie, de bedrijf ingehuurde professionele ontwerpers, begon aan de ontwikkeling en het ontwerp van elektrische verdeling te begaan.

 

December 2020 – Jaarlijks verkoopbereik $6,5 miljoen.

 

Maart 2021 – Geling-het bedrijf won de „hoogte - de decoratiematerialen van het kwaliteitsmerk,“ „contract en het houden van belofteneenheden“.

 

Augustus 2021 – Geling kocht de installatie, werd de fabriek opnieuw gevestigd van Huadu-district aan Baiyun-District.

 

December 2021 – Jaarlijks verkoopbereik $7,5 miljoen. En Geling heeft opstellingsbureaus in 15 grote steden.

 

Zich verheugt op de toekomst, Geling-zal het bedrijf goede kwaliteitsproduct en de goede dienst voor elke klant blijven verlenen.

Dienst

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Vroeg van Samenwerking: Eerst en vooral, verleent Geling de professionele raadplegende diensten voor klanten, analyseert de de industrie en ondernemingskenmerken van klanten, begrijpt de functies en de begrotingskwesties, en verstrekt dan aangepaste oplossingen door beroeps om de processtroom van interactie en levering, productie, verzending en installatie te bereiken.

 

 

 

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Na Verkoop: Geling belooft om de kwaliteit vijf jaar te waarborgen, en na de afloop van de garantieperiode, zal het nog van het herstellen van of het vervangen van de beschadigde delen van de originele producten de oorzaak zijn. De opstelling een verenigde klantenservicehotline, liet de klant bij gemak, met vrede van mening kopen.

Ons Team

Sinds zijn onderneming in 2017, heeft Geling een rijp en efficiënt team gecultiveerd.

 

Met de Algemene Manager en de Ondeugd GM als zijn hoogste kaderfuncties, etc. heeft het bedrijf zeven functionele afdelingen met inbegrip van Verkoopafdeling, R&D-Afdeling, Productieafdeling, Kopende Afdeling, Pakhuisafdeling, Beleidsafdeling, Financiënafdeling.

 

1. De Verkoopafdeling is etc. verantwoordelijk voor productbevordering en verkoop, betalingsinzameling;

2. De R&D-Afdeling is verantwoordelijk voor het marktgerichte Onderzoek & de Ontwikkeling van producten. De R&D-Afdeling is ook verantwoordelijk voor ontwerptekeningen volgens orden door de Verkoopafdeling worden gegeven en is verantwoordelijk voor het leveren van vervaardigingsorden die.

3. De Productieafdeling is verantwoordelijk voor het veroorzaken van alle beweegbare of vaste die verdelingsmuren volgens ontwerptekeningen en vervaardigingsorden door de R&D-Afdeling worden geleverd. En het is ook de oorzaak van productkwaliteitscontrole en montage.

4. De Kopende Afdeling zorgt ervoor dat alle die aankopen geschikt en nauwkeurig zoals vereist in inkooporders gemaakt worden door de algemene manager worden goedgekeurd.

5. De Pakhuisafdeling is verantwoordelijk voor het controleren van en het verzenden van toebehoren naar de geschikte workshop en nauwkeurig volgens de vervaardigingsorde door de R&D-Afdeling wordt geleverd die. Het is ook verantwoordelijk voor het controleren van de inkomende materialen, het leveren van en het terugkrijgen van de passieve veredelingtoebehoren, etc.;

6. De Beleidsafdeling is verantwoordelijk voor werknemersrekrutering & opleiding, prestatiesbeoordeling, supervisie van de toepassing van regels en verordeningen;

7. De Financiële Afdeling is verantwoordelijk voor de financiële kwesties van het bedrijf.

 

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Produce Process

1. Produceer de productiegegevens van de orde;

2. Verzend de productiegegevens naar workshop en pakhuis;

3. Het kopen van de materialen en het produceren;

4. Kwaliteitstest;

5. Duidelijk product;

6. Inpakkend en verzend de producten in opslag;

 

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

VR-virtual view

China Guangzhou Geling Decoration Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens